کامپوزیت دندان یکی از تکنیک های زیبایی دندان است که در آن مواد همرنگ دندان به شکل و رنگ دندان ها قالب گیری می شوند تا به دندان ها ظاهری صاف تر و سفیدتر بدهد. کامپوزیت یکی از درمان های زیبایی است که برای دندان های لک دار، لب پر شده یا حتی دندان هایی استفاده می شود که بین آنها فاصله وجود دارد. رزین کامپوزیت ماده ای همرنگ دندان است که روی سطح باقیمانده دندان چسبانده می شود تا جایگزین قسمت های از دست رفته آن شود به گونه ای که با باقیمانده دندان یک دندان واحد تشکیل دهد و از نظر رنگ، شکل ظاهری و اندازه و ارتفاع با دیگر دندان ها مطابقت داشته باشد و مهم تر از همه اینکه از نظر فیزیکی و استحکام شبیه دیگر دندان ها باشد. کامپوزیت های جدید از نظر ظاهری و نیز ساختار تشکیل دهنده شباهت زیادی به عاج و مینای واقعی دندان دارند.
مقالات آموزشی ترمیم دندان با کامپوزیت
29 آذر ماه 1402
حساسیت دندان بعد از قرار دادن روکش معمولاً طی چند روز یا چند هفته خود به خود برطرف می شود. با این حال، گاهی اوقات می تواند نشانه ای از یک نگرانی جدی تر، مانند پوسیدگی زیرین دندان، روکش نامناسب، یا تغییر در تراز دندان های بالا و پایین باشد.
18 بهمن ماه 1400
علل احتمالی درد شدید دندان زیر روکش: درد بعد از دریافت روکش جدید، روکش دندان خیلی بلند یا کج ، شکستگی دندان یا حفره زیر روکش دندان، درد ناشی از دندان قروچه
14 مهر ماه 1400
فیشور سیلانت به عنوان پوششی برای فرو رفتگی و شیارهای دندان عمل می کند. آنها به پیشگیری از گیر کردن باکتری، و نیز ذرات غذا درون این نواحی دندانی کمک می کنند.
8 شهریور ماه 1400
با روکش های زیرکونیا چه نکات بهداشتی را باید رعایت کرد؟ روکش دندان زیرکونیا چه نقاط ضعفی دارد؟ مزایای روکش های زیرکونیا نسبت به روکش سرامیکی و پرسلن چیست؟
2 خرداد ماه 1400
پس از پر کردن دندان چه احساسی وجود خواهد داشت؟ چگونه حساس شدن دندان پس از پر کردن دندان را مدیریت کنیم؟ حساسیت دندان پس از پر کردن آن چه مدت طول خواهد کشید؟
30 بهمن ماه 1399
پرکردن دندان با آمالگام بهتر است یا کامپوزیت؟ مراحل پر کردن دندان با کامپوزیت چیست؟ پر شدگی همرنگ دندان چقدر دوام دارد؟ آیا پر شدگی کامپوزیت باید تعویض شود؟