درمان ریشه یا همان عصب کشی دندان درمانی است که برای ترمیم دندانی استفاده می شود که به شدت آسیب دیده یا عفونی شده است. در مرکز هر دندانی حفره پالپ قرار گرفته است که مملو از اعصاب و عروق خونی است و از راه آن مواد غذایی مورد نیاز دندان تأمین می شود. عفونی شدن یا آسیب پالپ درد شدیدی ایجاد می کند. برای نجات دندان و نیز از بین بردن درد، انجام درمان ریشه ضروری است. در غیر اینصورت باید دندان کشیده شود. درمان ریشه عبارت است ایجاد یک حفره از روی دندان برای دسترسی به پالپ، تخلیه بخش های پوسیده و عفونی دندان، پاکسازی و ضد عفونی کردن حفره و در نهایت پر کردن حفره و در صورت لزوم، قرار دادن روکش روی دندان. این درمان در مدت زمان کوتاهی با بی حسی موضعی انجام می شود و بیمار هیچ دردی احساس نخواهد کرد.
مقالات آموزشی عصب کشی و درمان ریشه
21 دی ماه 1403
امیدواریم که در این مقاله مزایای گزینه های روزافزون دندانپزشکی دیجیتال را بتوانیم نشان دهیم. با استفاده از فناوری های جدید و سرمایه گذاری در مطب برای ارائه خدمات بهتر به بیمار، می توانیم تشخیص بهتری را برای شما ارائه دهیم، طرح های درمانی دقیق تری ایجاد کنیم، درمان ارتودنسی را بدون نقص و راحت تر انجام دهیم و نتایج زیبای ثابتی را ارائه دهد! ما همه این کارها را با تمرکز بر درمان های دندانپزشکی ایمن در یک محیط امن انجام می دهیم.
25 شهریور ماه 1403
پالپوتومی یک فرایند دندانپزشکی است که برای نجات دندان های پوسیده و عفونی استفاده می شود. اگر شما یا فرزندتان حفره شدید، بعلاوه عفونت در پالپ دندان (پالپیت) دارید، دندانپزشک شما ممکن است پالپوتومی را به شما توصیه کند.
این فرایند همچنین زمانی توصیه می شود که ترمیم یک حفره عمیق باعث می شود پالپ زیر آن را در معرض دید و محیط دهان قرار بگیرد و آن را در برابر عفونت باکتریایی آسیب پذیر کند.
29 آذر ماه 1402
حساسیت دندان بعد از قرار دادن روکش معمولاً طی چند روز یا چند هفته خود به خود برطرف می شود. با این حال، گاهی اوقات می تواند نشانه ای از یک نگرانی جدی تر، مانند پوسیدگی زیرین دندان، روکش نامناسب، یا تغییر در تراز دندان های بالا و پایین باشد.
18 بهمن ماه 1400
علل احتمالی درد شدید دندان زیر روکش: درد بعد از دریافت روکش جدید، روکش دندان خیلی بلند یا کج ، شکستگی دندان یا حفره زیر روکش دندان، درد ناشی از دندان قروچه
14 مهر ماه 1400
فیشور سیلانت به عنوان پوششی برای فرو رفتگی و شیارهای دندان عمل می کند. آنها به پیشگیری از گیر کردن باکتری، و نیز ذرات غذا درون این نواحی دندانی کمک می کنند.
8 شهریور ماه 1400
با روکش های زیرکونیا چه نکات بهداشتی را باید رعایت کرد؟ روکش دندان زیرکونیا چه نقاط ضعفی دارد؟ مزایای روکش های زیرکونیا نسبت به روکش سرامیکی و پرسلن چیست؟